Integrarea în Germania

Vaccinarea împotriva rujeolei devine obligatorie în Germania.

Copiii și adulții care frecventează școlile, grădinițele, unitățile de îngrijire de zi ale copilului, dar și persoanele care locuiesc în aziluri vor trebui să fie vaccinați împotriva rujeolei. De asemenea, persoanele care lucrează în aceste instituții sau în domeniul medical vor trebui să dovedească imunizarea împotriva rujeolei.

Copiilor nevaccinați împotriva rujeolei li se poate interzice frecventarea școlii sau a grădiniței, iar părinții care își trimit copiii în aceste instituții fără să fie vaccinați împotriva rujeolei vor putea primi o amenda de până la 2500 de euro.

Această lege va intra în vigoare la 1 Martie 2020. Copiii care deja merg la școală sau grădiniță și angajații acestor instituții (inclusiv cei din domeniul medical) vor avea timp până la data de 31 Iulie 2021 să dovedească imunizarea.

Conform unui studiu al institutului Robert Koch în anul 2018 au existat 543 de cazuri de rujeolă în Germania. Pentru a putea elimita complet această boală este necesară o rată a vaccinării de 95%. Germania nu a atins această cotă până acum, și de aceea prin această lege se încearcă eliminarea completă a bolii și imunizarea mai bună a populației.

Rujeola este o boală foarte contagioasă, care poate duce la inflamații ale plămânilor și creierului, și poate cauza chiar moartea. Ultimul caz de deces din cauza rujeolei în Germania a fost în anul 2017.

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar