Integrarea în Germania

Lockdownul va fi prelungit până pe 18 Aprilie

Lockdownul va fi prelungit până pe 18 Aprilie.

De Paște se va reduce viața publică și privată la un minim absolut. Astfel, ziua de 1 și 3 Aprilie vor fi zile libere ( ca și zilele de duminică). Magazinele (chiar și cele alimentare) vor fi închise. În ziua de sâmbătă vor fi deschise magazinele alimentare cu program scurt. În această perioadă nu se vor permite adunările în spațiul public, iar restaurantele cu terasă vor fi închise ( acolo unde au putut deschide). În această perioadă centrele de testare și vaccinare vor rămâne deschise.

În continuare nu se recomandă călătoriile.

Pentru cei care călătoresc din străinătate se va introduce obligația testării înainte de a zbura spre Germania.

La nivel local, în zonele unde este depășită incidența de 100 se vor aplica restricții mai dure ( reducerea contactelor, restricția de ieșire de noapte, etc.)

Slujbele religioase ar trebui să fie ținute doar digital, guvernul va negocia cu comunitățile religioase pentru aceasta.

Regulile de contact de Paște vor fi limitate la maxim 5 persoane din 2 locuințe (copiii sub 14 ani nu sunt numărați).

Guvernul a plănuit și noi ajutoare pentru companiile afectate de pandemie. Cum vor arăta aceste ajutoare este la momentul actual neclar.

Despre școli și grădinițe nu s-a menționat încă nimic.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar