Integrarea în Germania

Filarmonica din Berlin a organizat un concert cu 1000 de persoane în public

În Berlin, cu ajutorul Senatului și a avut loc un proiect pilot prin care a fost permis accesul publicului la un concert al filarmonicii.

Accesul la acest concert a fost permis doar cu un test negativ. Dintre cele 1000 de persoane, 520 au avut deja testul negativ la intrare, iar restul de 480 au beneficiat de un test la intrare. Rezultatele acestor teste le-au fost comunicate direct pe smartphone în aproximativ 20 de minute de la testare.

Dintre cele 1000 de teste nici unul nu a fost pozitiv. În plus, publicul a trebuit să poarte masca și să păstreze distanța.

Biletele pentru acest concert au fost vândute în 3 minute.

După cum vă puteți imagina, concertul a fost un succes total. Artiștii și spectatorii au fost foarte bucuroși și mulțumiți.

La acest proiect pilot au participat mai multe instituții culturale și a fost sprijinit de Senatul din Berlin.

Se dorește ca Filarmonica din Berlin să susțină nouă concerte până la începutul lunii Aprilie.

Poate că nu este o știre foarte importantă, dar după părerea mea este important să căutăm alte soluții pe lângă lockdown-ul de lungă durată.

Pun și poza aici ca să vă puteți uita puțin peste ea. De mult timp nu am mai văzut adunări de oameni și mie îmi dă speranță.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar