Integrarea în Germania

Lockdownul ar trebui prelungit

Astăzi au fost publicate propunerile pentru întâlnirea de mâine dintre Angela Merkel și reprezentanții Landurilor.

Lockdownul ar trebui prelungit până după Paște. O dată exactă pentru această prelungire nu a fost numită.

Propunerea nu are în vedere relaxări ale restricțiilor sau alte deschideri, ci mai degrabă face referire la creșterea exponențială a infectărilor. Totuși se pare că vor exista proiecte model la nivel local prin care se vor deschide anumite localuri  si se vor permite anumite activități cu concepte de igienă și testare.

Aceste concepte aplicate la nivel local vor permite accesul pe baza unui test negativ. Încă nu se știu foarte multe detalii, dar probabil testul negativ va fi ca un bilet de o zi care ne va permite accesul în locurile deschise la nivelul orașului/ comunei.

Se plănuiește obligația testării și a carantinei la intrarea în Germania din străinătate, indiferent dacă țara din care venim este considerată zonă de risc sau nu.

Se crede că va exista o excepție de călătorie (probabil doar la nivel național) de Paște.

Acestea sunt doar propunerile! Mâine seară vom afla concret detaliile. Conferința va începe în jurul orei 14 și se va termina cel mai probabil în cursul serii. Voi publica pe site deciziile luate.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar