Uncategorized

Legi noi in Germania din Decembrie 2015

Gesetze

Luna Decembrie aduce cu sine câteva modificări legislative în Germania.

Mai multe drepturi pentru cuplurile de același sex.Începând din 26 Noiembrie a intrat în vigoare legea cu privire la drepturile cuplurilor de același sex. Astfel, cuplurile homosexuale vor avea drepturi egale cu cuplurile heterosexuale.

Mai puține substanțe cancerigene în jucării.

Produsele care conțin plastic sau cauciuc vor trebui să conțină o cantitate mai mică de hidrocarburi aromatice policiclice (Polyzyklischen Aromatischen Kohlenwasserstoffe (PAK). Sunt vizate în special jucăriile, articolele sportive si uneltele.

Control mai strict al apei potabile.Apa potabilă va fi mai strict analizată privind posibile substanțe radioactive naturale, care pot varia în funcție de natura solului. Această lege vine ca urmare a unor reglementări ale Uniunii Europene.

Voluntarii vor putea ajuta la administrarea refugiaților.

Guvernul federal a permis ca 10.000 de voluntari să ajute la administrarea situației refugiaților. Aceștia vor trebui sa sprijine integrarea refugiaților în societatea germană.
Sursa; Die-welt.de

FB: https://www.facebook.com/ajutorintegrare.eu/

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar