Uncategorized

Bewerbung, Lebenslauf, C.V. partea a 3-a :C.V. cu poză

Arbeitslosigkeit-im-Lebenslauf

Lebenslauf ( de asemenea cunoscut ca și Curriculum Vitae C.V.) Informează orice lacune privind cariera personală și profesională. Acesta trebuie să fie structurat în mod clar, pentru a permite cititorului o privire rapidă de ansamblu.

Cel mai folosit tip de C.V. este cel tabular, în care informațiile sunt dispuse in blocuri în ordine cronologică.

Construirea unui C.V.

Reguli de proiectare. Există reguli clare cu privire la formatul C.V. -ului, astfel:

Marginea din stânga va fi 24,1 mm, dreapta minim 8,1 mm, cea de sus 16,9 mm si cea de jos de asemenea 16,9 mm. Fontul cu care acesta va fi scris este intotdeauna Times New Roman sau Arial, cu mărimea fontului 12. Nu se recomandă folosirea fontului îngroșat, italic sau subliniat.
Conținutul Lebenslauf-ului va fi împarțit în 3 părți: Cap, corp și încheiere.

Partea întâi: capul :

 • Se va începe cu titlul Lebenslauf sau Curriculum Vitae , acesta poate avea fontul puțin mărit pentru a se diferenția față de restul conținutului. Poate fi centrat sau aliniat la stânga.
 • în cazul in care foaia de copertă nu s-a folosit , se va atașa o poză în partea dreaptă.

Corpul C.V. -ului

va conține toate informațiile personale si profesionale, in ordine cronologică sau anticronologică. El va fi construit pe două coloane, în coloana din stânga se va trece perioada ( în formatul lună/an), iar în dreapta funcția ocupată. În corpul C.V.-ului se pot folosi următoarele categorii:

 • Persönliche Daten Date personale. Este o categorie obligatorie in Lebenslauf. Aici se vor trece Numele complet, adresa, datele de contact, data și locul nașterii, starea civilă și cetățenia.
 • Beruflicher Werdegang Cariera profesională. Aici se găsește o listă completă a locurilor de muncă ocupate, specificând durata și compania în cadrul căreia funcția a fost ocupată.
 • Schulische Ausbildung Lista completă a școlilor urmate cu specificarea numelui,a localității și a tipului școlii. Se va specifica cea mai înaltă școală absolvită si nota cu care s-a absolvit.
 • Berufliche Ausbildung Calificarea profesională, de asemenea cu locație , durată si calificarea obținută.
 • Studium
 • Praktika
 • Weiterbildungen
 • Sprachkentnisse
 • EDV-Kentnisse
 • Fuhrerschein
 • Sonstige

Încheierea 

Încheierea va conține semnătura, localitatea și data. Prin aceasta se va confirma actualitatea și corectitudinea datelor trecute in Lebenslauf.

Traducerea nu este cuvânt cu cuvânt (mot-a-mot) pentru a ușura înțelegerea.Exemple de Lebenslauf. http://www.bewerbung-tipps.com/images/pdf/muster-lebenslauf.pdf

https://www.facebook.com/ajutorintegrare.eu/
Muster Vorlage Lebenslauf achronologisch MUSTER_Tabellarischer-Lebenslauf2-Seite1 erikamustermann lebenslauf-photo

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Ein Gedanke zu „Bewerbung, Lebenslauf, C.V. partea a 3-a :C.V. cu poză

Schreibe einen Kommentar