Integrarea în Germania

Legi noi în Germania din Martie 2021

Reparația electrocasnicelor va fi simplificată

De la 1 Martie, nu se mai pot vinde electrocasnice decât dacă se oferă piese de schimb. Producătorii sunt obligați să ofere piese de schimb pentru frigiderele noi timp de 7 ani, iar pentru mașinile de spălat timp de 10 ani. La cumpărare clientul va trebui informat despre cum se poate repara produsul și costurile pentru aceasta.

Etichetele de energie pentru electrocasnice se vor modifica de la 1 Martie

Pentru a facilita citirea acestora, etichtele de energie pentru electrocasnice vor fi simplificate. Clasa A+++ va deveni clasa B. Aceasta va fi aplicată pentru mașini de spălat, frigidere și congelatoare, mașini de spălat vase, televizoare, etc.

Frizeriile au deschis de la 1 Martie

Frizeriile au putut deschide de la 1 Martie, bineînțeles cu respectarea normelor de distanță și igienă.

Plățile cu cartea de credit necesită un pas în plus

Pentru plățile online cu cartea de credit va fi necesar un pas de siguranță în plus. Astfel, pe lângă introducerea datelor de pe cartea de credit va fi necesară și introducerea unui număr TAN. Aceasta ar trebui să ofere mai multă siguranță pentru utilizatori.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar