Integrarea în Germania

Legi noi din Septembrie 2020 în Germania

Aceste legi se schimbă sau intră în vigoare din Septembrie 2020 în Germania.

Salariul minim pentru Ausbildung intră în vigoare.

În Septembrie 2020 începe noul an pentru Ausbildung și odată cu el intră în vigoare legea remunerației minime. Aceasta va fi:

504 euro pentru primul an, 529 euro pentru al doilea an, 554 euro pentru al treilea an respectiv 580 de euro pentru anul al patrulea.

Din septembrie va fi plătit bonusul pentru copii.

Prima rată a bonusului pentru copii în valoare de 200 de euro va fi plătită între 7 și 22 Septembrie.  Colegii noștri de la Consiliere de Migrație 4.0 au făcut un grafic cu data plății în funcție de ultima cifră a numărului de alocație.

De la 1 Septembrie se vor introduce controale in trenuri pentru purtarea măștii

Deutsche Bahn a anunțat că va controla mai strict călătorii cu privire la purtarea măștii. Astfel, 120 de trenuri vor fi zilnic controlate.

Noua lege a armelor intră în vigoare

Noua lege a armelor va limita mărimea încărcătoarelor pentru anumite arme. De asemenea, posesorii de arme vor fi verificați o dată la 5 ani.

Registrul național al armelor va fi dezvoltat, din Septembrie va fi posibilă urmărirea unei arme de foc de la fabricație și până la scoaterea din circulație.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar