Integrarea în Germania ·Uncategorized

Kinderzuschlag – Suplimentul pentru cresterea copiilor

Kinderzuschlag sprijină părinții cu venituri mici. Prin acesta se dorește evitarea ajutorului de șomaj.


 

Cine primește Kinderzuschlag?

Kinderzuschlag se adresează părinților care se pot întreține pe ei înșiși, dar au probleme cu întreținerea financiară a copiilor.
Acesta se va primi pentru fiecare copil necăsătorit până la vârsta de 25 de ani ( maximal, ca si in cazul Kindergeld.)

Conditii de acordare

  1. Copilul trebuie să primească Kindergeld
  2. Părinții nu trebuie să primeasca ALG2 (Arbeitslosengeld 2)
  3. Părinții au atins limita minimă a venitului lunar ( 900 euro brutto pentru persoanele căsătorite, 600 de euro pentru părinții singuri), dar nu depășesc limita maxima ( calculată pentru fiecare familie în parte)

 Valoarea Kinderzuschlag.

Suplimentul pentru cresterea copilului poate avea o valoare maxima de 170 de euro de copil, care in combinatie cu alocatia de 192 de euro acopera costurile necesare traiului pentru fiecare copil.

Unde aplicăm? 

Autoritatea care se ocupă de Kinderzuschlag este Familienkasse ( instituția care se ocupă si de alocație). Formularele pentru a aplica le puteti accesa pe linkul urmator: Formulare KinderzuschlagSăptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar