Integrarea în Germania

Instanța din Saarland anulează rezervările și limita de clienți pentru magazine

După ultima întâlnire a Angelei Merkel și a reprezentanților Landurilor s-a decis deschiderea florăriilor, centrelor de grădinărit și a librăriilor. De asemenea s-a decis deschiderea magazinelor în regim Click and Meet dacă incidența o permite.

Astăzi, Curtea Administrativă Superioară din Saarland a suspendat această dispoziție, găsind probleme la obligația de a face programare și la limita de un client pentru 40 de metri pătrați.

Instanța a decis că această regulă este un tratament inegal în comparație cu „spațiile comerciale privilegiate” cum ar fi librăriile sau florăriile, unde se poate primi un client pentru fiecare 15 metri pătrați suprafață de vânzare.

Regulile actuale încalcă și dreptul fundamental la libertatea de ocupație și garanția proprietății. În plus, instanța a declarat că există „ îndoieli considerabile cu privire la proporționalitatea restricțiilor magazinelor”.

Această decizie vine în urma unei plângeri depuse de o proprietară a unui magazin de calculatoare, care poate primi acum maxim un client pentru fiecare 40 de metri pătrați suprafață de vânzare, spre deosebire de florării și librării.

Puteți citi toată decizia aici: https://www.saarland.de/ovg/DE/institution/aktuelle-meldungen/spruchpraxis/downloads/1_dl_spruchpraxis-2b58-21.pdf?__blob=publicationFile&v=2

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar