Integrarea în Germania

Ce putem face dacă am fost concediați pe nedrept?


În primul rând trebuie să te asiguri că această concediere este valabilă. O concediere este valabilă doar în scris, aceasta poate fi înmânată personal sau trimisă prin poștă, dar trebuie întotdeauna să conțină semnătura în original a angajatorului. Dacă ați fost concediați prin SMS, E-mail sau verbal, această concediere nu este valabilă, iar angajatorul nu s-a eliberat de la plata salariului dvs..

Dacă totuși ați primit o concediere valabilă, atunci aveți 3 săptămâni la dispoziție pentru a depune o plângere la Tribunalul de Litigii de Muncă ( Arbeitsgericht). Pentru această plângere nu este nevoie de un avocat care să ne reprezinte în primă instanță, dar dacă se ajunge la cea de-a doua instanță, atunci este nevoie de un avocat care să vă reprezinte.

Așadar, termenul de 3 săptămâni trebuie respectat. Recomandat este să ne lăsăm sfătuiți de agentul de la Tribunalul pentru Litigii de Muncă în privința pașilor de urmat după depunerea acestei plângeri.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar