Integrarea în Germania

Berlin va introduce masca obligatorie în mașină

Obligația de a purta mască va fi extinsă în Berlin de la transportul în comun și magazine la mașini. Totuți există foarte multe excepții.

În primul rând, exceptați de la această obligație sunt șoferii. De asemenea, persoanele care locuiesc în aceeași locuință și călătoresc singuri în mașină sunt exceptați de la această regulă.

Această regulă a fost decisă de senat Marți, după cum a declarat primarul Berlinului Michael Müller după această ședință a senatului.

Obligatorie este o mască medicinală, ca și în transportul în comun sau magazine. Încă nu este știută data exactă a intrării în vigoare a acestei reguli, dar se așteaptă ca această să fie aplicată în următoarele zile.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar