Integrarea în Germania

Am documentat drumul din România în Germania cu mașina

O doamnă bine-voitoare și de încredere și-a documentat drumul din România în Germania cu mașina pentru a ne oferi informații prețioase și pentru a clarifica puțin situația tranzitului, lucru pentru care îi mulțumim!  În cele ce urmează vom face un rezumat al informațiilor.

De menționat este că drumul a fost făcut cu o mașină cu numere de Germania.


 

La intrarea în Ungaria s-a primit o hartă ( atașată mai jos) cu benzinăriile dedicate tranzitului. Nu a fost nevoie de un test negativ pentru a intra în Ungaria.

Harta cu benzinăriile dedicate tranzitului

De menționat este că în Ungaria sunt foarte multe șantiere pe autostradă.

 

Exemplu de panou de pe autostradă cu următoarea benzinărie dedicată tranzitului.

Intrarea în Austria și Germania a fost mai ușoară, controalele se fac selectiv, dar din această cauză trecerea frontierei poate dura puțin mai mult timp decât de obicei.

La intrarea în Germania se fac de asemenea controale prin sondaj, dar trecerea se face mai repede decât la intrarea în Austria.

Momentan așteptăm informații de la cineva care a parcurs acest drum cu numere de România și vom actualiza de îndată ce le primim.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar