Integrarea în Germania

Sistemul de urgență al farmaciilor în Germania

În Germania, farmaciile au un program normal, în general de la 9 la 18. Totuși, dacă avem nevoie de ceva de la farmacie în afara orelor de program,( noaptea sau în week-end) există un așa numit serviciu de urgență al farmaciilor (Apotheken-Notdienst). Prin acest serviciu de urgență suntem siguri că ne putem cumpăra medicamentele chiar și atunci când farmaciile sunt închise. În general toate farmaciile participă la această acțiune prin rotație, deci nu este o singură farmacie la care putem merge oricând știind că are deschis.

Cum găsim o farmacie deschisă în zona noastră?

Varianta 1 ( pe care ar trebui să o țineți minte pentru viitor) Căutăm pe google: Apotheken Notdienst și intrăm pe primul site.

Varianta 2 (acesta este site-ul pe care trebuie să intrăm) : https://www.apotheken-umschau.de/Apotheken-Notdienst 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odată ajunși pe site va trebui să introducem codul poștal și ei ne vor arăta cele mai apropiate farmacii deschise și perioada de timp în care acestea sunt deschise.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar