Integrarea în Germania

Acestea sunt propunerile despre care se discută astăzi

Acestea NU sunt măsuri. Aceasta este propunerea de la care a început dezbaterea de astăzi.

Restricții de contact

Întâlnirea în spațiul public ar trebui să se facă doar cu persoanele din aceiași locuință sau cu maxim 2 persoane dintr-o altă locuință. Grupurile de oameni ar trebui evitate.

Întâlniri private

Deși există restricții de contact în privat, încă există foarte multe infectări în mediul privat. Pentru a scădea numărul infectărilor copiii ar trebui să se întâlnească doar cu un singur prieten în timpul liber. Adunările private ar trebui să fie făcute doar cu persoanele dintr-o singură altă locuință. Petrecerile private nu ar trebui organizate până la Crăciun.

Carantină

Guvernul recomandă tuturor celor care au simptome de răceală să se izoleze timp de 5-7 zile până la dispariția acestora. De asemenea ar trebui păstrată distanța în locuință față de celelalte persoane ( În special cele care aparțin de grupele de risc)

Școli

Școlile ar trebui să rămână deschise. Se pregătesc însă măsuri restrictive cum ar fi obligația extinsă de a purta mască și micșorarea numărului de elevi dintr-o clasă.

Protecția celor din grupele de risc

Conform Guvernului Federal, persoanele din grupele de risc ar trebui să primească măști FFP-2, pentru a micșora riscul infectării. Guvernul va subvenționa cumpărarea acestora dar ele nu vor fi acordate gratuit.

Acestea nu sunt măsurile luate. Aceasta este propunerea în baza căreia se discută astăzi.

Revenim cu informații de îndată ce le primim.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar