Integrarea în Germania

Supermarketurile fac apel la populație să evite cumpărăturile masive

Lanțurile de supermarketuri din Germania (EDEKA, REWE, ALDI, LIDL, PENNY, NETTO și KAUFLAND)  fac un apel comun la populație să evite cumpărăturile excesive și să cumpere după necesitate. Acestea fac apel la solidaritate și considerare. Cumpărăturile masive pot face ca structurile de aprovizionare să fie afectate pe termen scurt. Conform acestora, nu există o problemă de aprovizionare pe termen lung, nu există un motiv de panică sau îngrijorare pe termen lung. Cumpărăturile excesive produc probleme la unele produse cum ar fi hârtia igienică sau pastele, de aceea unele supermarketuri raționalizează aceste produse, pentru ca ele să ajungă pentru cât mai multă lume.

În concluzie, cumpărați atât cât este necesar. Nu vine un război atomic ca să trebuiască să stăm închiși ani de zile. Supermarketurile vor rămâne deschise și în caz de carantină totală la domiciliu, ca și în Italia. Doar împreună ne putem face viața unui altuia mai ușoară.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar