Integrarea în Germania

Se redeschid muzeele, grădinile zoologice și locurile de joacă pentru copii

Germania relaxează cu precauție măsurile de protecție. În cele ce urmează vom arăte cele mai importante decizii luate până în acest moment.

Regulile de distanță pentru viața publică rămân încă în vigoare. Momentan nu se cunoaște o dată la care aceste reguli se vor anula.

La nivel federal este acum permisă deschiderea locurilor de joacă pentru copii, dar decizia finală pentru aceasta o vor lua Landurile.

Muzeele, grădinile zoologice și expozițiile vor fi redeschise, dar se va păstra distanța de minim 1.5 metri și vor fi introduse reguli de igienă. De asemenea, cozile trebuie să fie evitate.

Slujbele religioase vor putea fi reluate sub reguli de igienă și distanță.

Pe 6 Mai se va discuta despre situația școlilor și a grădinițelor.

Restaurantele, cafenelele și hotelurile rămân momentan închise, pe 6 Mai se va discuta modul în care acestea vor putea fi redeschise.

În spitale, nu se vor mai rezerva atât de multe paturi de la terapie intensivă pentru cazurile Corona.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar