Integrarea în Germania

Se înăspresc restricțiile în Bayern

Printr-o ședință de urgență în Bavaria care a avut loc astăzi 6 Decembrie, s-a decis înăsprirea restricțiilor în Landul Bavaria ( Bayern). Marți se va decide în Parlament dacă și care dintre acestea vor fi introduse. Cele 10 puncte decise astăzi sunt:

  1. Starea de catastrofă a fost declarată începând de Miercuri 9 Decembrie
  2. Restricții de ieșire: Se poate părăsi locuința doar cu un motiv bine întemeiat. (cumpărături, muncă etc…). În Hotspots ( orașe cu o incidență de peste 200 infecții noi la 100 000 de locuitori se introduce interdicția de a părăsi locuința între ora 21 și 5.
  3. Relaxarea restricțiilor de contact pentru Revelion a fost anulată. Relaxarea pe perioada Crăciunului ( din 23 Decembrie până în 26 Decembrie) rămâne la maxim 10 Persoane din maxim 10 locuințe.
  4. Se reintroduce învățarea la distanță: Începând cu clasa a VIII-a se vor împărți clasele și orașele considerate Hotspoturi se va trece complet la învățământ la distanță.
  5. Magazinele rămân deschise atâta timp cât se respectă măsurile actuale de restricție a numărului de clienți pe suprafață.
  6. Interzicerea alcoolului în public: De Miercuri va fi interzis consumul de alcool în public. Prin aceasta se încearcă evitarea formării de grupuri de persoane
  7. Traficul la frontiera va fi restricționat pentru mașini mici. Granița va rămâne în continuare deschisă, dar va fi nevoie de un motiv bine întemeiat. Excepție de la această regulă fac navetiștii.
  8. Reguli noi pentru azile de bătrâni și de îngrijire. Va fi permisă vizitarea de către un singur vizitator pe zi, cu test negativ și purtarea unei măști de tip FFP2. Personalul din aceste azile va fi testat de două ori pe săptămână și vor purta măști FFP2
  9. În Hotspot-uri va fi solicitată prezența poliției și a armatei
  10. Angajatorii ar trebui să faciliteze unde este posibil Home-Office ( Munca de acasă).

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar