Integrarea în Germania ·Uncategorized

Schimbari in Germania de la 1 mai 2017

De la 1 Mai 2017 se modifică următoarele lucruri:

Telekom mărește prețurile

Clienții care au încheiat un contract incepând cu anul 2008 vor plăti cu 1 euro lunar mai mult la factură. Astfel, cel mai ieftin tarif al Telekom devine 20,95 euro pe lună.

Mărirea salariului minim pentru zugravi

Salariul minim pentru zugravi se mărește din Mai la 11.30 euro in Est si 13.10 euro in West. De asemenea, ajutoarele pentru zugravi vor primi minim 10.35 euro pe ora. Montatorii de schelă ( Gerüstbauer) vor primi de asemenea minimum 11 euro pe ora incepând din Mai.

Mai puțină nicotină în țigările electronice

Nivelul maxim permis al nicotinei din țigările electronice s-a micșorat la 20 miligrame de nicotina per milimetru. De asemenea, au fost interzise adaosurile de vitamine sau cofeină pentru că acestea sugerează un posibil efect sănătos.

Permisul pentru barcă cu motor se va obține mai ușor

Procesul de dobândire al permisului pentru barcă cu motor a fost simplificat.

Jucării pentru copii mai sănătoase

Din Mai intră în vigoare noi reguli cu privire la cantitatea de Benzisothiazolinon ( care poate provoca alergii) din jucăriile pentru copii. Cantitatea maxima admisă va fi de 5 miligrame per Kilogram.

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar