Integrarea în Germania ·Uncategorized

Tarifele pentru roaming au fost scoase. Ce inseamna asta mai exact?

Incepând de astăzi tarifele pentru roaming in Uniunea Europeana au fost scoase.

Asta înseamna că vom putea telefona și naviga pe internet din Uniunea Europeana fără a mai plăti aceste taxe.

Totuși, asta nu înseamnă că vom putea telefona in Uniunea Europeană la același tarif cu cel național, aici se creează multă confuzie!

Voi da aici două exemple pentru a putea înțelege exact ce înseamnă această lege:

Exemplul 1.

Cu un abonament/cartela din Germania suntem plecați în România. Aici vom putea telefona și naviga ca și cum am fi in Germania. ( la tarife nationale in Germania, tarife internationale in rest). Costul pentru roaming cand suntem sunați dispare.

Exemplul 2. 

Suntem in Germania cu un abonament sau cartelă germană si sunăm pe cineva in România, tariful rămâne neschimbat!!

 

De asemenea, nu vă lăsați păcăliți de ofertele rețelelor de telefonie care susțin că ați putea suna gratuit in străinătate.

Exemple aici:

 

 

 

 

 

 

Aceste oferte se bazeaza pe faptul ca dvs. nu înțelegeți exact ce oferă și sunt doar marketing. Citiți cu atenție exact ce oferă înainte de a încheia un contract!

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar