Integrarea în Germania

Reguli noi pentru cei vaccinați sau vindecați

De la 9 Mai au intrat în vigoare în Germania câteva reguli noi pentru cei vaccinați sau vindecați de virus. Persoanele din aceste grupe au următoarele beneficii.

Restricțiile de contact și ieșire nu vor mai trebui luate în considerare. La întâlnirile private persoanele vaccinate sau vindecate nu vor mai fi numărate. Restricțiile de ieșire de noapte nu mai există pentru persoanele din aceste 2 grupe.

Aceste două grupe vor fi exceptațe de la obligativitatea prezentării unui test negativ și vor putea vizita frizeriile, magazinele sau grădinile zoologice (dacă sunt deschise).

Restricțiile de contact în cazul sporturilor vor fi ridicate.

Persoanele vaccinate sau vindecate care vin din străinătate nu vor mai trebui să facă carantină (excepție făc călătoriile din țările cu alte variante ale virusului).

Important: Regulile de distanță și mască se vor aplica în continuare și pentru persoanele vindecate sau vaccinate.

Cum se poate demonstra?

Cei vaccinați trebuie să prezinte dovada vaccinării. Pentru a beneficia de aceste relaxări trebuie să fi trecut minim 14 zile de la ultima doză necesară (doar persoanele vaccinate complet vor beneficia de aceste relaxări).

Cei vindecați trebuie să prezinte un test pozitiv făcut cu cel puțin 28 de zile în urmă și cu cel mult 6 luni în urmă.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar