Integrarea în Germania

Permisul de conducere digital va fi introdus în Germania

În Germania, va fi posibilă prezentarea permisului de conducere prin intermediul telefonului.

Ministrul Transporturilor Andreas Scheuer, a confirmat după o conferință a miniștrilor transporturilor europeni, introducerea permisului de conducere digital.

Practic, cei care nu au permisul de conducere la ei în cazul unui control, îl vor putea arăta de pe telefon. Încă nu este clar cum va fi introdusă această măsură.

Aceasta măsură face parte dintr-un pachet de ”digitalizare a transporturilor„.

Permisul de conducere digital este și un test, pentru a putea urmări dacă se poate dezvolta digitalizarea și pentru alte documente, cum ar fi Talonul sau Cartea de identitate a mașinii.

În Norvegia există deja permisul digital, iar Austria plănuiește să îl introducă la începutul anului 2021, dar Germania nu a specificat încă o dată exactă.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar