Integrarea în Germania

Lockdownul va fi prelungit până pe 7 Martie

Lockdownul va fi prelungit până pe 7 Martie.

Deschiderea școlilor va rămâne la latitudinea Landurilor, dar se dorește întâi deschiderea grădinițelor și a școlilor primare.

Personalul din școli și grădinițe va fi probabil prioritizat pentru vaccinare, deoarece s-a ajuns la concluzia că este foarte greu de păstrat regulile de distanță în școli și grădinițe. Odată cu noua ordonanță pentru vaccinare ei vor fi încadrați în categoria 2 pentru vaccinare.

Frizeriile pot deschide începând cu 1 Martie.

Noua cifră a incidenței spre care se tinde este cea de 35, nu de 50 ca și până acum. Conform Merkel, aceasta ar fi realizabilă în luna Martie.

Următoarea întâlnire va avea loc pe 3 Martie.

Acum urmează să vedem ce decid Landurile cu privire la școli și grădinițe. Unele Landuri sunt foarte aproape de incidența de 50 care a fost ținta până acum.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar