Integrarea în Germania

Bonus de până la 1500 de euro pentru angajații din spitale

Ministrul Sănătății Jens Spahn a anunțat ieri un bonus pentru angajații din spitale. Acesta va fi în valoare de până la 1500 de euro de persoană.

Prin aceasta se dorește recompensarea personalului medical și de curățenie din spitale pentru munca depusă în ultimele luni. Acest ajutor va fi plătit de Guvernul Federal și ajunge la o valoare totală de 450 de milioane de euro.

Primele vor fi plătite până la sfârșitul lunii Iunie 2021.

Valoare primelor care va fi acordată spitalelor care au tratat cazuri de covid-19 se va face după numărul pacienților care au fost tratați în aceste spitale și după numărul angajaților din aceste spitale. Astfel, angajații din aproximativ 1000 de clinici și spitale vor fi recompensați cu acest bonus.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar