Integrarea în Germania ·Uncategorized

Legi noi in Germania din Septembrie 2017

Aceste legi se vor modifica sau vor fi adăugate în septembrie 2017.

Puterea și consumul de curent al aspiratoarelor va fi micșorată

Din 1 Septembrie 2017 noile aspiratoare vor trebui să consume cu 50% mai puțin ca și până acum și astfel să fie mai silențioase. Totuși puterea de aspirare nu va scădea (prin lege!).

Boilerele vor păstra mai bine temperatura apei

Din 26 septembrie intră în vigoare legea care obligă fabricanții de boilere să îmbunătățească izolația acestora pentru a păstra mai bine căldura, devenind mai economice. Vizate sunt boilerele cu o capacitate de până la 2000 de litri. Ca o consecință a acestei legi se așteaptă o scumpire a acestor aparate datorită costurilor de fabricare mai mari.

 

Reguli noi cu privire la zgomotul produs de arenele sportive

De la 9 Septembrie 2017 arenele sportive vor putea face mai multă gălăgie și seara, în zilele de duminică sau în zilele de sărbătoare. Noua regulă prevede echivalarea nivelului de zgomot în aceste zile cu o zi lucrătoare.

 

Noi teste pentru mașinile noi

Mașinile noi vor fi testate diferit de la 1 septembrie 2017, noile teste fiind mai precise, mai detaliate și mai apropiate de funcționarea normala a mașinilor.

 

Noi reguli pentru lifturi

Lifturile instalate după data de 1 septembrie 2017 vor trebui echipate cu așa numita „perdea de lumină” care va face liftul mai sigur. Această tehnologie împiedică mai eficient închiderea ușilor la întâlnirea unui obstacol. De asemenea cabinele lifturilor vor trebui să fie mai solide. Lifturile cu pereți de sticlă vor trebui adaptate la o sticlă securizată.

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar