Integrarea în Germania

Legi noi în Germania din Iulie 2021

Și în luna Iulie se schimbă câteva lucruri în Germania. Aici le-am scris pe cele mai importante dintre ele.

Se mărește pensia în Est.

De la 1 Iulie se mărește pensia în landurile estice cu 0.72%. Teoretic, pensia din Est va fi echivalată cu cea din Vest până în anul 2024.

Primele modificări ale legilor cu privire la ambalaje intră în vigoare pe 3 Iulie

De la 3 Iulie va fi interzisă producția a 10 articole de unică folosință din plastic. Aceste zece articole reprezintă un procent de 70% din deșeurile care ajung în mări și oceane.

Printre aceste 10 articole se numără paharele de polistiren, ambalajele pentru fast-food din polistiren, paie de băut din plastic, tacâmuri de unică folosință, bețișoare cu vată, etc.

Restaurantele și magazinele care au deja pe stoc aceste articole le vor putea vinde și folosi în continuare, pentru a nu ajunge la gunoi nefolosite.

Salariul minim crește cu 10 cenți

Salariul minim a fost mărit de la 1 Iulie la 9,60€ de la 9,50€ pe oră ( brut).

Cei care lucrează cu salariul minim în regim de normă întreagă ( Vollzeit) 40 de ore pe săptămână vor câștiga cu 208€ (brut) mai mult pe an.

Obligația de a face Home-Office s-a terminat

De la 1 Iulie s-a terminat obligația de a face Home-Office. Totuși, firmele pot trimite angajații în Home-Office în mod voluntar.

Jocurile de noroc online sunt din Iulie legale la nivel național

De la 1 Iulie s-au legalizat cazinourile online la nivel național.

Certificatul digital de vaccinare împotriva corona a fost introdus la nivel european

Conform Jens Spahn ( Ministrul Sănătății) toți cei care s-au vaccinat complet pot obține un certificat digital de vaccinare prin care se va putea călători în teritoriul Uniunii Europene mult mai ușor.

Frâna de urgență împotriva Corona a expirat. 

La sfârșitul lunii Iunie a expirat măsura frânei de urgență împotriva corona.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar