Integrarea în Germania

Granițele dintre Marea Britanie și Europa s-au închis din cauza unei mutații a virusului

În Marea Britanie a fost descoperită o nouă mutație a virusului Corona despre care se crede că ar fi mai contagioasă. Din această cauză, mai multe state europene au blocat călătoriile din Marea Britanie.

Tunelul Canalului Mânecii ( Eurotunnel) a fost închis. Zborurile de pasageri au fost anulate. Transportul de marfă a fost de asemenea oprit.

Țările care au restricționat călătoriile sunt: Germania, Franța, Belgia, Irlanda, Italia, Austria și Bulgaria.

Astăzi se va decide o măsură la nivel european.

Virologul Christian Drosten a declarat că această mutație nu este încă motiv de îngrijorare, totuși încă nu există destule informații despre această mutație. El declară de asemenea că această mutație a virusului este deja prezentă în Germania, aceasta fiind deja confirmată în mai multe țări cum ar fi: Belgia, Danemarca sau Australia.

De asemenea, Drosten a declarat că vaccinul va funcționa probabil și împotriva acestei mutații.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar