Integrarea în Germania ·Stiri

Germania a intrat pe lista galbenă a României

Germania a intrat din nou pe lista galbenă a României.

Lista va intra in vigoare la 24 de ore de la publicare.

Lista poate fi vizualizată aici: https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/2406-anexa-3-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat/file

Persoanele care sosesc în România din Germania au obligația să prezinte un test COVID-19 negativ la urcarea în avion sau autocar. Cei care au un test negativ, stau în carantină doar 10 zile.

Teoretic ar trebui stat în carantină 14 zile, și cu prezentarea unui test negativ aceasta se reduce la 10 zile. Din moment ce testul a devenit obligatoriu, cred că se va sta doar 10 zile în carantină. Cel mai bine ar fi să vă informați corect înainte de plecarea în România pentru a nu avea surprize neplăcute.

Testul nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore la momentul îmbarcării (pentru transportul în comun) sau intrării în țară.

Măsura nu li se aplică celor care, la intrarea în România, fac dovada că sunt vaccinați cu ambele doze sau că au avut, în ultimele 90 de zile, COVID-19 și s-au vindecat.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar