Uncategorized

Cum reducem costurile de intretinere in Germania

frau-mit-rechnung-telefoniert

Factura de curent.

 

In general factura de la curent nu intra in costurile pentru intretinere (Nebenkost). De obicei lumea alege varianta cea mai rapida de a incheia un contract cu furnizorul, dar care de cele mai multe ori nu este cel mai ieftin. Pentru a calcula cel mai ieftin furnizor putem folosi comparatorul acesta.In general furnizorii locali sunt si cei mai ieftini .

 

Calculator tarif energie electrica

 

 

Pentru factura la incalzire (Gas) folosim calculatorul acesta:

 

Calculator Tarif Gas

 

 

Sofortbonus este o suma de bani pe care o primiti daca semnati cu acel furnizor. Ea va fi platita dupa 3 luni de la semnare.

 

Daca gasiti acest articol util puteti da share ca sa ajunga la cat mai multa lume.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Ein Gedanke zu „Cum reducem costurile de intretinere in Germania

  1. pina aici totul perfect….dar cum reducem costurile?????? parca asa era titlul ori eu nu am gasit nimic care sa-ti spuna cum le reducici doar calculatorul de costuri !!! iar ala sigur nu le va reduce….in cel mai bun caz le vei anticipa.

Schreibe einen Kommentar