Integrarea în Germania

Concediul medical prin telefon reintrodus de luni

Începând de luni 19 Octombrie 2020, concediile medicale pentru răceli ușoare vor putea fi acordate prin telefon. Această regulă va fi valabilă până la sfârșitul anului. Din cauza numărului mare de infectări, trebuie evitate sălile de așteptare pline.

Medicii trebuie să aprecieze starea de sănătate a pacienților prin telefon. Concediul medical poate fi acordat pe o perioadă de 7 zile, iar o singură prelungire de încă 7 zile este posibilă prin telefon.

Totuși, în cazul în care există simptome asociate cu noul virus, simptome neclare ale căilor respiratorii superioare sau dacă a existat un contact cu un pacient confirmat pozitiv, atunci trebuie anunțată telefonic o vizită la medic.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar