Integrarea în Germania

Ce știm despre întâlnirea din 5 Ianuarie a Angelei Merkel și reprezentanților Landurilor?

După cum știm, pe 5 Ianuarie se vor întâlni din nou Angela Merkel și reprezentanții Landurilor pentru a discuta despre lockdown.

Din informațiile publicate până acum, se pare că acesta va fi prelungit.

Aceasta este cerută de Markus Söder, prim-ministrul landului Bayern, de sindicatul medicilor și de foarte mulți medici. După părerea mea, e clar că Lockdown-ul va fi prelungit.

Există totuși câteva teme asupra cărora incă există păreri diferite și dezbaterea este încă deschisă.

Prima este durata prelungirii acestui lockdown. Indiciile arată că acesta va fi prelungit pentru cel puțin două săptămâni, iar unele informații arată că acesta va fi prelungit până la sfârșitul lunii Ianuarie.

A doua temă dezbătută este dacă școlile și grădinițele vor fi deschise. Despre aceasta nu se pot face acum previziuni, vom afla marți după conferința de presă.

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar