Uncategorized

Bewerbung, Lebenslauf, C.V. partea 1 – pregătirea dosarului

integration-bewerbung
În Germania pentru a aplica la un job avem nevoie de un Bewerbungsmappe (dosar de recomandare). În continuare vom afla cum pregătim acest dosar, ce trebuie să conțină si cum trebuie să arate pentru a fi luat în serios si a ne mări șansele de a primi job-ul.
Putem folosi 2 tipuri de dosare: Dosar din plastic cu șină  , se poate folosi atunci când aplicăm la multiple joburi deodată, costul fiind mai redus. De asemenea se folosește cănd aplicăm la joburi necalificate sau cu un nivel mic de calificare, dar si pentru Ausbildung.

Bewerbungsmappe: se folosesc în general pentru joburi mai sofisticate, pentru că arată mai profesional si sunt puțin mai scumpe. Puteți găsi 2 feluri de astfel de dosare: care se deschid în două părți sau care se deschid în 3 părți.

Uneori companiile specifică tipul de dosar în care ar dori să primeasca aplicația, dar la urma urmei depinde de gustul, interesul si buzunarul fiecăruia.Cum sortăm documentele în dosar?

  1. Foaie de copertă cu poză (opțional) (click pentru detalii)
  2. C.V. cu poză (click pentru detalii)
  3. Pagina a 3-a
  4. Referințe
  5. Certificatele de lucru ( în ordine cronologică inversă, cel mai recent primul)
  6. Certificatele de calificare
  7. Cursuri aprofundate ( după caz)

 

în următoarele articole vom explica fiecare pagina cum trebuie să arate și ce trebuie să conțină. Pentru a ne putea urmări următoarele articole click AICI!

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar