Integrarea în Germania

Berlin anunță înăsprirea lockdown-ului

Primarul Berlinului Michael Müller a anunțat un lockdown care va începe după Crăciun (data exactă încă nu a fost specificată) și se va încheia pe 10 Ianuarie. Se plănuiește închiderea magazinelor care nu reprezintă aprovizionarea de bază. De asemenea, se recomanda reducerea călătoriilor la minimul absolut în perioada Crăciunului.

Pentru școlile din Berlin există două alternative. Prima variantă numită ar fi prelungirea vacanței până pe 10 Ianuarie. Cea de-a doua varianta specificată de primarul Berlinului ar fi terminarea vacanței pe 4 Ianuarie și predarea într-un format digital.

Aceste măsuri se vor discuta Marți în Senat. Data începerii nu a fost exact numită. Primarul Berlinului a anunțat inițial că dorește acest lockdown după Crăciun, dar apoi a precizat că aceasta trebuie discutată în Senat și această dată ar putea fi chiar 20 sau 23 Decembrie.

Incidența cazurilor în Berlin este de 192 de noi infectări /100 000 locuitor în ultimele 7 zile.

Momentan există 18.436 cazuri active în Berlin.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar