Baden-Württemberg intră în carantină

Și în Baden se închid toate unitățile care nu asigură aprovizionarea de bază a populației. De asemenea, se interzic adunările de orice fel, expoziții, activități sportive etc. Vom scrie aici doar ce va mai rămâne deschis:

Supermarketuri, magazine de hrana, piețele săptămânale, magazinele de băuturi, farmacii, drogherii, benzinării, bănci, oficii poștale, frizerii, vânzătorii de ziare, magazine pentru casă și grădină precum și magazine en-gros, și piețele agricole.

Doar restaurantele care asigură o distanță de minim 1.5 metri între mese și scaune vor mai putea funcționa, și doar până la maxim ora 18.

BMW și-a oprit producția în toată Europa.

Astăzi este programată o conferință de presă din care vom afla cum sunt susținuți exact angajații și antreprenorii.

Momentan se testează un medicament care pare să ajute în combaterea acestui virus în China, concomitent a început testarea unui vaccin pe oameni în Statele Unite ale Americii.

Transportul este gratuit pentru ghidurile de limba germană Ajutor Integrare Germania. Am publicat aceste cărți cu dorința de a vă ajuta pe cei care aveți nevoie de clarificări suplimentare în special pe partea de gramatică. Pentru mai multe detalii și pentru a comanda puteți da un click aici.