Stiri

Avertizare de inundații în vestul Germaniei

Ploile continuă în Germania și săptămâna aceasta. În special în zonele vestice se așteaptă căderi masive de precipitații.

Până la sfârșitul săptămânii precipitațiile pot ajunge până la 200 de litri pe metru patrat. Cantitatea de precipitații așteptată în următoarele zile este egală cu cantitatea precipitațiilor care cade în mod normal între lunile Iulie și Septembrie.

Astfel, pentru următoarele Landuri a fost emisă avertizare pentru „ ploaie continuă extrem de abundentă”:

Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Hessen și Saarland.

În Hagen (NRW) a fost evacuat un azil de bătrâni din cauza inundațiilor, iar părinții au fost rugați să nu își trimită copiii la grădiniță. Mai mulți șoferi au fost salvați din mașinile blocate în apă.

În Koblenz pompierii au început construirea zidurilor de protecție pentru a se pregăti pentru inundațiile care urmează. Acestea vor fi terminate până Joi.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar