Integrarea în Germania

Planul C – Carantină voluntară timp de 7 zile pe lună

O nouă propunere interesantă despre ce ar putea fi făcut pentru a reduce efectele pandemiei vine din Mainz. Marcus Ewald a conceput un plan prin care teoretic se întrerupe creșterea pandemiei, dar nu afectează atât de tare economia ca și un lockdown general.

Planul conceput de Marcus Ewald propune un lockdown de o săptămână în fiecare lună. În această perioadă, ar trebui să reducem contactele sociale la minimul posibil, iar în celelalte 3 săptămâni revenim la regulile de distanță și igienă pe care le avem acum ( Mască, distanță, spălatul pe mâini). Teoretic, prin această strategie s-ar reduce impactul asupra sistemului medical și nu ar afecta economia atât de drastic. După cele 3 săptămâni se va intra iarăși într-o săptămână de lock-down.

Momentan nu este încă clar la ce nivel este gândită această strategie ( Național, la nivel de Land Federal sau local).

Cel mai probabil această propunere va fi dezbătută mâine la întâlnirea reprezentanților Landurilor cu cancelarul german Angela Merkel.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar