Integrarea în Germania

Legi noi în Germania din Aprilie 2021

Salariu mărit pentru funcționarii publici

Salariul pentru funcționarii publici a fost mărit cu 1.4% sau minim 50 de euro. Practicanții și azubis vor primi de asemenea 50 de euro în plus.

Schimbare la examenul auto

Cei care au susținut examenul cu o mașină cu cutie automată puteau conduce doar mașini cu cutie automată. Din Aprilie s-a schimbat această regulă, iar cei care au susținut examenul cu o mașină automată vor putea conduce și o mașină manuală. ( detalii urmează).

Schimbare la bonurile de casă.

De la 1 Aprilie bonurile de casă vor fi mai lungi deoarece vor conține mai multe informații. Teoretic, prin această măsură se va face aproape imposibilă evaziunea fiscală. Toate bonurile fiscale vor fi digitalizate și încărcate în Cloud ( pe un server). Pe lângă datele necesare încărcării în Cloud, bonul de casă va conține și durata procesului de încasare.

Maxim 2 procente grăsimi trans în alimente

De la 2 Aprilie se va introduce în lege în Germania limita maximă a grăsimilor trans la maxim 2%. În Danemarca această regulă există deja de 15 ani.

Vaccinul la medicul de familie va fi posibil după Paște

Cel puțin teoretic, în săptămâna care începe pe 5 Aprilie, medicii de familie (ger. Hausarzt) vor primi aproximativ un milion de doze de vaccin. În ultima săptămână din Aprilie se dorește ca aceștia să primească aproximativ 3,1 milioane de doze. Prin aceasta se dorește accelerarea vaccinării. Deși programul ar trebui să înceapă într-o săptămână, încă nu este sigur cum se va desfășura livrarea.

 

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar