Uncategorized

Legi noi din aprilie 2016 in Germania

Incepand cu 1 aprilie 2016 se vor modifica din nou cateva legi in Germania.

7cl755.uygb4y.im.lg

Pungile de plastic nu vor mai fi gratuite!

 

Desi la unele magazine pungile de plastic se cumpara, de la 1 aprilie intra in vigoare o masura prin care se va incerca reducerea numarului de pungi de unica folosinta. Astfel tot mai multe magazine vor fi nevoite sa ceara bani pentru acestea. Costul acestora va fi decis de catre fiecare magazin in parte.

 

Costurile pentru roaming se reduc!

 Printr-un acord al Uniunii Europene costurile pentru folosirea telefonului in strainatate vor fi reduse. Astfel pentru 1 MB de date sau un minut de telefonie se vor cere maxim 5 centi in plus fata de tariful national. Pentru SMS aceasta valoare va fi 2 centi. Aceasta masura intra in vigoare la data de 30 aprilie 2016.

 

Tigarile electronice nu vor mai putea fi vandute minorilor!

 

Tigarile electronice si shisa electronice nu vor mai putea fi vandute minorilor. Deoarece tigarile electronice nu contin tabac acestea puteau fi vandute minorilor. Totusi acestea contin nicotina, si de aceea din motive de sanatate acestea sunt acum interzise.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar