Integrarea în Germania

Laschet cere mărirea minijobului de la 450 de euro la 530 de euro

O inițiativă a guvernului landului Nordrhein-Westfalen cere ca limita câștigului pentru minijobberi să fie ridicată la 530 de euro. Persoanele din spatele acestei cereri sunt Prim-ministrul Landului Armin Laschet și Ministrul Economiei Andreas Pinkwart.

Limita de câștig pentru minijob nu a mai fost ridicată de la începutul anului 2013. Totuși există și persoane care critică această mărire. Motivul pentru această critică este că cei care lucrează o perioadă mai îndelungată cu Minijob, nu plătesc dări sociale ( ci doar foarte puțin la asigurarea de pensie) și astfel se creează probleme cu pensia. Pentru un an lucrat cu Minijob suma primită la pensie este de 4,40€.

De îndată ce primim confirmări vă ținem la curent cu noile informații.

Am făcut un mic chestionar pentru că sunt curios de părerea dvs.

[ays_poll id=4]

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar