Integrarea în Germania

Laschet cere mărirea minijobului de la 450 de euro la 530 de euro

O inițiativă a guvernului landului Nordrhein-Westfalen cere ca limita câștigului pentru minijobberi să fie ridicată la 530 de euro. Persoanele din spatele acestei cereri sunt Prim-ministrul Landului Armin Laschet și Ministrul Economiei Andreas Pinkwart.

Limita de câștig pentru minijob nu a mai fost ridicată de la începutul anului 2013. Totuși există și persoane care critică această mărire. Motivul pentru această critică este că cei care lucrează o perioadă mai îndelungată cu Minijob, nu plătesc dări sociale ( ci doar foarte puțin la asigurarea de pensie) și astfel se creează probleme cu pensia. Pentru un an lucrat cu Minijob suma primită la pensie este de 4,40€.

De îndată ce primim confirmări vă ținem la curent cu noile informații.

Am făcut un mic chestionar pentru că sunt curios de părerea dvs.

413
Ce parere aveti dvs?

Sunteți de acord cu mărirea câștigului maxim pentru Minijob?

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar