Ghidul Verbelor In limba germana

Ach, so! Ghidul verbelor in limba germana este prima carte marca Ajutor Integrare Germania!

O puteti cumpăra de aici: http://shop.ajutorintegrare.eu sau pe Whatsapp la: +49 152 538 13352

Pretul unui exemplar este 25 euro + transport.

In Germania transportul costa 1.45 euro pentru transfer bancar sau paypal, si 3.45 euro pentru plata la livrare.

In restul Europei transportul e 3.70 euro.

Această carte se adresează celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele despre cea mai importantă parte a vorbirii în limba germană, verbul. Scopul acestei cărți este cunoașterea timpurilor verbelor, cum se formează corect o propoziție la fiecare timp, precum și conjugarea verbului.

Partea întâi prezintă verbul din punct de vedere teoretic. Aici este inclusă clasificarea lor, fiecare timp în detaliu dezbătut, cu exemple și conjugări.

În partea a doua am luat cele mai folosite 66 de verbe în limba germană ( după un studiu al universității din Leipzig) și le-am tradus, leam folosit în exemple și le-am conjugat la timpul prezent, perfect și viitor 1.

La sfârșitul cărții am atașat lista tradusă a verbelor neregulate în limba germană, la forma lor de infinitiv, imperfect și perfect (participiu). Această carte nu ne va învăța limba germană de la zero. Scopul acestei cărți este învățarea verbului și utilizarea lui în mod corect.

De asemenea, după citirea acestei cărți vom știi perfect conjugarea verbelor la prezent, perfect și viitor 1, „ca pe Tatăl Nostru”. Această carte vine acompaniată de cursul audio pe CD. Ideal, acesta ar trebui ascultat cu cartea în față. Deși conținutul e același și în carte și audio, acestea se completează astfel: cartea evidențiază lucrurile importante, accentele, terminațiile și poziția verbului; cursul audio pune accent pe pronunție și este important de ascultat și repetat.