Integrarea în Germania

De astăzi, toți cei care vin din concediu se pot testa gratuit

De astăzi, toti cei care se întorc din concediu din străinătate se pot testa gratuit. Dacă nu există simptome, atunci testul este gratuit dacă este făcut în maxim 72 de ore de la intrarea în Germania.

Ministrul Sănătății recomanda ca toată lumea care se întoarce din străinătate să facă acest test.

Testele vor putea fi făcute în cadrul aeroporturilor, gărilor dar și în cabinete și puncte de pe tot teritoriul Germaniei. Pentru a găsi un punct de testare este necesar un simplu apel la numărul 116 117. De asemenea vor fi preluate costurile pentru un eventual al doilea test.

Pentru a putea face testul în mod gratuit trebuie să demonstrăm că venim din străinătate. Aceasta se poate face de exemplu prin bilet de călătorie, o factura de la hotel sau orice alte dovezi (Facturi, bonuri etc).

După numărul de teste făcute depinde și durata până la obținerea rezultatului. Se estimează că aceasta va dura între 24 și 48 de ore.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar