Integrarea în Germania

Cum și cine va primi bonusul de 300 de euro?

După o declarație a ministrului Familiei Franziska Giffey s-au mai adus clarificări cu bonusul care va fi plătit copiilor din Germania.

Care este valoarea bonusului?

Valoarea totală a bonusului este de 300 de euro pentru fiecare copil. După declarația Ministrului, acesta va fi plătit în 3 tranșe de 100 de euro.

Cine primește Bonusul și cum va fi plătit?

Bonusul va fi primit de toți copiii care care primesc alocație (Kindergeld). El va fi plătit în 3 tranșe împreună cu alocația. Momentan nu se știe de la ce dată va începe, dar personal bănuiesc că se va începe din luna Iulie (este doar părerea mea, această informație nu este oficială).

Ce se întâmplă cu părinții despărțiți?

În cazul părinților despărțiți, bonusul va veni la părintele care încasează alocația ( părintele cu care trăiește copilul).

Concluzie

Fiecare copil cu drept de alocația în Germania va primi acest bonus, în 3 tranșe a 100 de euro, plătit împreună cu alocația.

 

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar