Integrarea în Germania

Bayern deschide restaurantele, hotelurile și modifică restricțiile de ieșire.

Bayern a anunțat astăzi planul concret pentru revenirea la normalitate. În cele ce urmează vom scrie ideile principale ale conferinței de presă de astăzi.

Din 11 Mai va fi permis sportul fără contact în aer liber. Söder a numit două exemple de sport fără contact anume călăritul și golful.

Hotelurile se vor deschide din 30 Mai, dar fără saună, wellness sau piscine.

Pe 25 Mai se vor deschide restaurantele sub reguli stricte de igienă și cu un număr controlat de oaspeți. Vor exista zone speciale pentru familii, tacâmurile și paharele vor fi dezinfectate cu un dezinfectant special și bucătarii și personalul va trebui să poate mască. De asemenea va fi necesară purtarea măștii pentru mersul la toaletă. Din 18 Mai vor putea terasele să deschidă.

Din 11 Mai va fi anulată regula de 800 de metri pătrați pentru magazine. Săptămâna viitoare se vor putea deschide saloanele de cosmetică și manichiură.

Până îm 30 mai ar trebui să revină la școală jumătate dintre elevi și la grădinițe jumătate dintre copii. Vacanțele nu se vor scurta.

Restricțiile de iesire s-au anulat și acum s-au introdus restricțiile de contact. De Miercuri este permisă vizitarea familiei.

Începând cu acest sfârșit de săptămână vor fi permise vizitele în azilele de bătrâni de către o persoană.

De mâine se vor deschide locurile de joacă pentru copii.

Mâine va avea loc întâlnirea dintre prim-miniștrii Landurilor și Guvern și se vor decide recomandările la nivel național. Vă vom ține la curent.

Săptămâna aceasta vă oferim transportul gratuit pentru toate comenzile și o reducere la cumpărarea mai multor cărți. Toate cărțile vin însoțite de cursul audio pe cd în format mp3. Fiecare carte costă 25€. Comenzile se pot face pe whatsapp în scris la : 0152 538 13352 (+49152 538 13352) sau pe Facebook Vă mulțumesc pentru susținere! Sebastian Borza
Carti Ajutor Integrare Germania

Schreibe einen Kommentar